Kliknutím na tlačidlo „Vstúpiť“ prehlasujem, že som starší ako 18 rokov a nepripustím, aby k tu uvedeným dátam pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý.
Vaporesso GTX Mesh žhavica hlava 0,8ohm
Žhaviaca hlava s odporom 0,8 ohm prináša novú mesh špirálku (refreshovaná verzia GTX 2), vďaka ktorej si môžete dopriať väčšiu odparovaciu plochu a väčšiu produkciu pary. Nižší odpor je ideálny pre utiahnutejší poťah do pľúc (DL).
GTX-2
Odpor: 0.8ohm Mesh
Výkon: 12-20 W (voľnejšie MTL)
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • Viac variantov3,49 €356 recenziíĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt prišiel v poriadku . Napísala som už jednu recenziu že mi poslali zlý výrobok . Dnes mi volali s tým že pošlú ten ktorý som si objednala . Som neskutočne milo prekvapená z jednania firmy a mrzí ma že som reagovala tak ako som reagovala . Dávam firme a ich celkovému prístupu 1000 bodov určite budem od nich objednávať ďalej . Ďakujem za férový prístup.